Kitört a botrány: Jimmy özvegye ügyvédhez fordult, Zámbó Krisztián kikészült A Király miatt

A lavinát Zámbó Árpy lánya, Edina indította. Ő most először kért szót Jimmy ügyben, sorait nagybátyja, Tihamér osztotta tovább.

“Soha nem szólaltam fel a családdal kapcsolatos témában, de kérek tisztelettel és szeretettel mindenkit aki nézi a KIRÁLY című sorozatot, hogy ne higgye el senki, hogy ilyen volt! Lejáratás az egész, szégyen és gyalázat! Sajnálom, hogy ez képernyőn van, hogy semmi pozitív tulajdonsága nem jelenik meg a filmben és azt is, hogy ez így megtörténhet” - közölte a közösségi oldalán Jimmy unokahúga. A Nap Híre cikke szerint az eredeti bejegyzés alatt sorra jelentek meg a családtagok és a vélemények. Jimmy fia, Szebasztián, és Edit asszony is itt mondta el, mit gondol.

Zámbó Krisztián a jelek szerint szintén hétfőn este, a sorozat utolsó előtti epizódját látva akadt ki. Bár a jelek szerint a hivatalos oldalán ma már nincs nyoma a bejegyzésének, nagybátyja, Tihamér ezt is kifotózta és megosztotta a világgal. “Ezt a sok kb…… hazugságot már nem viselem el ! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt !!! És teljesen kikészít Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit ezt, hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???” - így Krisztián.

A Nap Híre kereste az RTL-t is, egyelőr enem kaptak válaszokat.

Címlapfotó: Instaram/akiralyrtl

24 óra