300 férfival bújt ágyba Anna egy év alatt - Utolsó randipartnere padlóra küldte az étteremben - Fotók

Néhény hete bukkant fel először a bulvárhrek közt a lány, aki egy vallomása miatt vesztette el a főállását. Most meg egy randi is egy mély gyomrossal ért véget a számára.

A koronavírus járvány igyencsak keresztbe tett a terveinek, ez volt az az időszak, hogy a házvásárlást célul kitűző fiatal lány úgy döntött, a felnőtteknek szóló közösségi oldalon "menti meg az életét". A 26 éves Annabelle nagyon hamar rájött, hogy nagyon sok pénzt tud keresni ezen a platformon, mégis úgy érezte, szeretne egy a végzettségének megfeleő polgári állást. is. Nem kellett sokat várnia, a szerencse rá is kacsintott: marketingmenedzser lett egy vállalatnál. A félelme azonban nem múlt e: mi lesz, ha kirúgják a másodállása miatt? Nos, nem akárhogy történt meg mindez...

Anna ugyanis a munkáltatója előtt eltitkolta pikáns melléktevékenységét, és a felmondásban szereplő indoklás szerint ezzel megtévesztette a céget. Emellett a cég nem tudta tolerálni "a pornográf tartalmak megosztását" és a "sértő nyelvezetet" sem. Sőt, az egykori munkaadó számára elfogadhatatlan volt az a tévés szereplés is, amiben a fiatal lány azzal hencegett, hogy több mint 300 nővel és férfival bújt ágyba egyetlen év alatt. A lány cseppets em bánkódott, mára pedig már 150 ezer ausztrál dollárt, azaz 34 millió forintot keres - havonta.

Feltehetően a legtuóbbi randipartnere is olvasta a lány történetét, a találkozójukon valósággal sokkolta a lányt!

Lapozz a folytatásért!

24 óra