Egy szalvétán üzent a lány a repülőn előtte ülő szexi srácnak: hihetetlen választ kapott - Videó

Nem sokkal később a srác egyszerűen felállt, hátrafordult és bemutatkozott a lánynak. Natalie valósággal sokkot kapott.

Miután megérkeztek a célállomásukra, leszállzak és pár perc múlva megcsippant a lány telefonja, SMS érkezett: "Szia Natalie, örülök, hogy megismerhetlek. Igen, egyedülálló és érdekel". Az internet valósággal felrobbant a romantikus történettől és ezrével záporoznak a kérdések a lány oldalára a fejleményekkel kapcsolatban. Sőt, a légitársaság is fefigyelt a bejegyzésre és egy vicces kommenttel is reagáltak, amiben a "szerelem légitársaságának" nevezték magukat.

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase 😅 #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Natalie nem sokkal később egy újabb videóban mesélte el, hogy randira készülnek a sráccal, aki nagyon kedves és figyelmes. Sőt, a randi után is készült egy, amiben elmondta, nagyon kedves volt és újabb randira hívta. Azt is megígérte a rajongóinak, hogy mindenről beszámol majd, ami a kettejük ismerkedésének az alakulását illeti. Azonban azóta sem találtuk ennek a nyomát.
 

@nataliebonbon

Thank you everyone. I hope this encourages more people to do the same💕

♬ original sound - Natalie

Címlapfotó: TikTok/nataliebonbon

24 óra