"Kegyetlen az élsport" - Megszólalt Milák Kristóf ügyben Risztov Éva - Videó

Milák Kristófról kérdezte a vendégeit Bochkor Gábor vasárnap este az ATV képernyőjén, Risztov Évi markáns véleményének adott hangot.

Tartozik az országnak Milák Kristóf azzal, hogy újra edzeni kezd, majd olimpiai aranyakat hoz el jövő nyáron Párizsból? Nagyjából ez az a kérdés, amin az egész ország vitázik hosszú napok óta. Köztudott: Milák hónapok óta nem edz, nem indul versenyeken és a telefonját sem veszi fel az edzőjének, a sportvezetők nyilvánosan üzengetnek neki, míg Hosszú Katinka a védelmébe vette. Nem véletlen, hogy Bochkor Gábor okkal érezhette úgy, édemes megkérdeznie a vendégeit a témában, különösen Risztov Évát, aki pontosan tudhatja, mi mindent élhet át Milák. 

“Azzal azért mindenki legyen tisztában, hogy kegyetlen az élsport! És én most már ki merem mondani, hogy nagyon jó nyerni és tényleg a világ legjobb érzése. De azt tudd, hogy amikor vége annak, amit lát a néző, akkor ők bemennek a szobába, becsukják az ajtót és egyedül vannak. És ebben egy idő után borzasztó érzés az, hogy te otthon vagy és próbálsz hétköznapi lenni, de ha kimész, mindenki téged akar, de te ki vagy valójában!?… és 22-23 évesen az ember felteszi magának a kérdést, hogy “Jó, oké, 200 pillangón így úszok. És???”” - világított rá az érem másik oldalára, Kristóf helyzetére Évi a Naphire.hu cikke szerint.



Ugyanakkor Risztov felveti: “De mit ér a tehetség, ha ez neki épp elég?!” London olimpiai bajnoka határozottan állítja, el sem tudja képzeli az úszó helyzetét, milyen lehet az, hogy mindenki őt akarja. “Ez a fiú most éli a fénykorát, eddig semmit nem csinált ahhoz képest, amit most ki tudna hozni magából” - folytatta Risztov, majd határozottan tette hozzá: “Minimum 2 arany Párizsban. Ez benne van, ez nem is kérdés”. Ugyanakkor Risztov az elsők közt kért meg minenkit, képzeljék a sportvezetők helyzetébe is magukat. A szövetségek, klubok támogatása ugyanis nagyban függ az eredményektől, így nem csoda, ha Milákot igyekeznék sokan munkára bírni. 

Risztov szerint ugyanakkor Milák vissza fog térni. "Azt kell, tudni, hogy ha ő feláll, akkor kő kövön nem marad és rommá veri a világot. És nincs ellenfele” - így Éva.

Címlapfotó: Youtube/Bochkor

24 óra