Filmes ajándékötletek rajongók számára

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, munkatársa, barátja, esetleg családtagja, aki él-hal a filmekért. Manapság már nem annyira egyszerű a helyzet, ha nekik szóló meglepetésről van szó, hiszen ritkán használunk DVD-t vagy kazettát. Korábban egyszerűbb volt a helyzet, hiszen megvásároltuk a legújabb alkotást, amit aztán a megajándékozott bármennyi alkalommal újra meg tudott nézni. Ma pedig ott vannak a streaming szolgáltatók, így másfelé kell nézelődnünk. (X)

Ebben a cikkben olyan ötletekkel szolgálunk, amelyek a mai napig megállják a helyüket a filmrajongók között. 

Pólót és pulóvert mindenkinek

A legtöbben szeretünk bekuckózva filmet vagy sorozatot nézni. Ehhez sokszor nem elegendő egy meleg pléd, kelleni fog egy kényelmes póló vagy pulóver, esetleg mindkettő. A Pamutlabor Pólónyomda filmes meglepetései között megtalálhatjuk a leghasznosabb ruházati cikkeket, amelyek remek megoldást nyújtanak a filmkedvelők számára. Egy igazi rajongó a legújabb film bemutatójára is egy oda passzoló felsőben megy, amit most itt be is szerethetünk számára. 

Legyen szó a Stranger Things-ről, Bud Spencer alkotásokról, Harry Potterről vagy éppen a Vámpírnaplók sorozatról, ezek nem maradhattak ki a kínálatból. Akár a kedvenc szereplőjének képével ellátott változatot szereznénk be, akár egy feliratos verzióban gondolkodunk, ezek a felsők garantáltan örömet okoznak majd. A teljes mértékben pamutból készült ruházati termékekre digitális nyomtatással kerül fel a minta, így nem kopik le, sokáig élénk színű marad. Mosógépben moshatóak a pólók, nem mennek össze és nem is nyúlnak ki, így tényleg sokáig viselhetőek maradnak. 

Telefontok a kedvenc filmjének szereplőjével

Ehhez persze nem árt tudni, hogy melyik a kedvenc mozija, esetleg sorozata. Nem mindegy ugyanis, hogy egy Harry Potterből megismert Dobby doodle változatot, esetleg egy “Kincs, ami nincs” filmes verziót készíttetünk. Egy barát vagy családtag esetében ez nem lehet gond, hiszen biztosan van sejtésünk arról, hogy mit szeret. Munkatárs, ismerős, esetleg egy távoli rokon esetében gondolkodjunk nagyban, nézzünk szét például a fantasyk között.

A tokok minden esetben magas minőségű anyagból készülnek. A minták ugyanúgy nem kopnak és halványodnak el, ahogy a pólók esetében. A legtöbbször előbb veszünk új telefont, mint telefontokot kellene cserélni. Nagy előnyük, hogy védik és óvják a mobilt, így egy esetleges esés során sem megy tönkre, nem törik be sem a képernyő, sem pedig a kamera üvege. 

Mi jöhet még szóba?

A filmrajongók ugyanúgy kávéznak, alszanak és vásárolnak. Éppen ezért szóba jöhet egy filmes bögre, amely 3 dl-es kivitelének köszönhetően bőven elegendő lehet egy-egy tea vagy kávé számára. Emellett ott van a mintás párnahuzat, amit többféle méretben is beszerezhetünk, így lesz mit szorongatni a következő horror nézése során. Nem beszélve a vászontáskáról, amelyből szintén megannyi szöveg és figura között válogathatunk. Ezekből együttesen pedig akár egy kész ajándékcsomagot is készíthetünk. 

24 óra