WHA 2024: íme Európa 5 legjobb wellness szállodája idén - Fotók

Már javában "tombol" az ősz, a nyakunkon a tél, ilyenkor egyre többen keresik a wellness hoteleket. Szerencse: megérkezett a friss lista a legjobbakról.

Mi lehetne jobb módja a téli fáradtság és fásultság  leküzdésének, mint egy néhány napos kiruccanás egy wellness szállodába? Ezeken a helyeken nagyon hamar elfelejti az ember a hétköznapok szürkeségét, fénnyel, erővel töltődik fel, ami segít átvészelni az előttünk álló hónapokat. "Wellness Heaven Awards 2024" díjat minden évben több kategóriában is odaítélik a legjobbaknak, a végső nyertesekről pedig a szavazók döntenek. Nem volt ez másképp idén sem. 

Idén a szállodatesztelők 103 wellness hotelt jelöltek Európa-szerte a "Wellness Heaven Awards 2024" díjra, amelyeket a wellness, a kulináris, a szobák, az elhelyezkedés és a szolgáltatás kategóriákban is odaítélnek a legjobbaknak. Idén összesen 103 129 felhasználó szavazott online, hogy kiderülhessen, kik kaphatják meg a fenti elismerések egyikét. Külön öröm, hogy bár magyar hotel nem került most a nyertesek közzé, közülük több nincs is olyan messze hazánktól.

Íme Európa 5 legjobb wellness-szállodája 2024-ben!

Hihetetlen felvételek: íme az 5 kategória idei nyertesei!
  • Top 5 wellness hotel 2024
  • Top 5 wellness hotel 2024
  • Top 5 wellness hotel 2024
  • Top 5 wellness hotel 2024
  • Top 5 wellness hotel 2024

Címlapfotó: Wellness Heaven

24 óra