40 évet tagadhat le a 76 éves nagyi: bikinis képei világhírűvé tették - Fotók

És Carolynnek igaza is lett: egy-két gyümölcsdarabtól eltekintve egy évig teljesen lemondott a cukorról, és állapota stabilizálódott. De nem csak ez változott meg.

"Ügyeltem arra, hogy minden étkezésnél fehérjét egyek, mert sok szénhidrátot ettem, ami megemeli a vércukorszintet" - magyarázta egy interjúban. "A reggeli többé nem egy fél sajttorta vagy egy csomag csokis keksz volt. Tojást ettem pirítóssal, lazaccal és túróval" - folytatta. Később abbahagyta a gluténtartalmú ételek fogyasztását is, mivel kiderült, hogy intoleranciában szenved. Azt ugyanakkor elismerte: az édességekről való lemondás azonban nem volt könnyű a számára.

Az Egyesült Államokban és Franciaországban tett utazások során azonban megismerte a cukor alternatíváit, amit sikerült is bepítenie az étrendjébe. "Mindig is azt támogattam, hogy inkább találjunk alternatívát, minthogy teljesen lemondjunk egy olyan ételfajtáról, amire sokan vágynak, mint például az édesség, mert a nélkülözés sosem működik" - mondta a 76 éves asszony, aki egy ideje saját receptekkel, egészségesebben mutatja meg az édességeit és ételeik a közösségi oldalán.

Bikinis képei miatt pedig világhírű lett - akár 40 évet is letagadhat:

A nő elmondása szerint az olyan gyakorlatok, mint a séta, a pilates, a négy unokájával való szaladgálás és a tenisz is hozzájárultak a sikeréhez. És fontos, hogy sokat is aludjunk.

Címlapfotó: Instagram/sweetlifeaus

24 óra