Fogatlan roncs lett a Terminátor gyereksztárjából: aggasztó, kivel jött össze, miután talpra állt - Fotók

Annyit drogozott a Terminátor filmek egykori John Connora, hogy a fogait is elvesztette. Néhány éve igyekszik talpraállni és már társa is van ehhez. Igaz, aggasztó, hogy ki. 

Hihetetlen, több mint 30 éve már, hogy Edward Furlong nevét megismerte a világ, akkor úgy tűnt, hogy fényes hollywoodi karrier előtt áll a fiatal és sármos srác. A Terminátor filmeket aztán újabb legendás filmek követték: az "American History X" (1998) és a "Detroit Rock City" (1999) és vele együtt az újabb elismerések és sikerek. De Edwardnak nem sikerül megvalósítania a Hollywood-i álmot, a nagybetűs sztárélet messzire elkerülte. Aztán persze törvényszerűen érkezett a mélyrepülés.

A szenvedélybetegségei a fgait is elvitték  - most igyekszik kimászni a gödörből!

via GIPHY

Edward Furlong néhány hónapja a brit DailyMailnek adott interjút, amiben elmondta, nagyon boldog, hogy újra forgathat. Sőt, az augusztusban már a 46-ot töltő színész azt is elmondta, mit érzett fogatlanul a tükör előtt az elmúlt években. "Valahányszor belenéztem a tükörbe, belehaltam, mert eszembe jutott, hogy mit tettem azokban az években" - magyarázta. Furlongról ebben az időszakban is sokkoló képek készültek, azóta a mosolyát azonban már sikerült rendbeszedetnie. Sőt, nemrég újra egy nővel az oldalán tűnt fel - egy olyan ismert színésznővel, akivel egy sötét történet összeköti őket.

Megrázó képek a Terminátor filmek rajongóinak: íme John Connor mélyrepülése... 

FOTÓK: fogatlan roncs lett Furlongból - Szerelme miatt aggódnak a rajongók
  • Terminátor
  • Edward Furlong
  • Edward Furlong
  • Edward Furlong
  • Edward Furlong

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra