Parókát kapott a 29 éves kopasz srác: amikor meglátta magát, nem hitt a szemének - Videó

Utálta, hogy nem tudott mit kezdeni a megmaradt hajával - ezt mondta Ryan a szakembernek, és a videó elején elég fájdalmasan is mosolygott a kamerába.

Majd megkapta Rob "csodaszemüvegét", amin keresztül senki semmit nem láthat, míg el nem készült a végeredmény. Mielőtt ugyanis jobb lenne a helyzet, rosszabb lesz - azaz a maradék haját Ryannek is el kellett távolítani, hogy megkaphassa a saját pepijét. Miután felragasztották a póthajat, frissen hozzá is vágták a sajátjához, így szava nem lehetett a fiatal férfinak. 

Amikor kész lett és levette a szemüveget, valósággal megdöbbent!

@novocabelohair WHAT A TRANSFORMATION 😱 #hairtransformation #hairreplacement #hairsystem #novocabelo ♬ (It Goes Like) Nanana - Edit - Peggy Gou

Mintha tényleg nem is ugyanazt az embert látnánk a tükörben. De nem csak a haja, a személyisége is alaposan megváltozott. Ryan önbizalomtól duzzadó mosollyal pózol a kamerának új frizurájával. Talán csak egy dolog miatt szomorkodhat a fiatal férfi: a ragasztó három-négy hét után enged el, és újra fel kell ragasztani, ami 520 euróba kerül, azaz közel 200 ezer forintba.

Minden hónapban...

Címlapfotó: TikTok/novocabelohair

24 óra