Közel 80 kilót fogyott a Mike és Molly sztárja: alig lehet ráismerni - Fotó

A Mike-ot alakító Billy Gardell-nek is sikerült: a 180 centi magas színész körülbelül 160 kiló volt, amiből 80-at mára leadott.

A színész fogyókúrája 2022-ben kezdődött, alig több mint egy éve, amikor úgy érezte, ha megszabadulna a feleslegtől, talán megúszná, hogy a koronavírus fertőzés esetleg elvigye őt. Kissé megkésett, de időszerű felismerésnek tűnik ez.  "Megfordítottam az egész életemet" - emlékezett vissza Gardell tavaly ősszel az "ETonline" nevű lapnak. Addigra már kettes típusú cukorbetegsége és magas vérnyomása volt. Egy gyomorszűkítő-eljárásnak vetette alá magát. Az Oscar-gálán aztán megdöbbent az új külsején a világ, azóta pedig már a filmvásznon is így mutatkozik.

Ez a kép árpilis közepén készült róla:

Fotó: Profimedia/RedDot

Látva őt az emberek azt kérdezték tőle: "Beteg vagy?". Amióta pedig lefogyott, a cukorbetegsége is eltűnt a kilókkal együtt. "A nyugalmi pulzusszámom 113-ról 68-ra csökkent" - mondja. Gardell az elmondása szerint mindent eszik, igaz, nem tud annyit, mint korábban, így hamar úgy érzi, tele van. "Úgy eszem, mint azok az emberek, akiket korábban kigúnyoltam" - mondja és már csak egy dolog miatt van lelkiismeretfurdalása: a dohányzás. De már ez ellen is küzd.

A Mike & Molly című sorozat 2016-ban ért véget, "Mike" azt mondja, most minél több időt szeretne a fiával tölteni és példát mutatni neki.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra