Mini fej, hosszú végtagok, méretes keblek - Alien kinézetű lány az Insta sztárja - Fotók

Sokan értetlenkednek, sokan meg vannak zavarodva: ember ő egyáltalán?

Egy dél-koreai Insta-sztár a hét aktuális slágere. Shashaelle olyan, mint senki más. A dél-koreai influenszer látszólag inkább a bizarr tartalmakra koncentrál, ami a tartalom-megosztást illeti és a klasszikus szépség számára tabu. De már ő maga sem klasszikus első ránézésre sem. Végtelennek tűnő lábai vannak, aránytalanul kicsi feje, ha ránéz az ember, azt érzi, egy másik bolygóról csöppent ide.

Látszólag a Dél-Koreában divatos trendeket próbálja meg egyszerre, és túlzó módon megmutatni. Gyermeki arc, hatalmas szemek, hosszú végtagok, karcsú test és telt keblek egyszerre. Egyértelműnek tűnik, hogy photoshoppal készült a képeinek a többsége, ráadásul nem csak finomítottak rajtuk, hanem drasztikusan bele is nyúltak. Több képén a hátterek is elárulják őt, a vonalaival együtt azok is görbülnek.

Természetesen záporoznak a kommentek az influenszer képei alá, a legtöbben pedig egy filter, photoshop és smink nélküli képért könyörögnek. Sőt, sokan azt gondolják, a képeken nem is egy valós személy van, hanem a Mesterséges Intelligencia alkotása. A recept a jelek szerint azonban működik. Máris 291 ezren követik.

Címlapfotó: Instagram/shasha_soosoo_

24 óra