Szájról olvasók leplezték le: erről beszélt Fülöp herceg és Erzsébet királyné Vilmos hercegék esküvőjén

Vilmos herceg és Katalin walesi hercegnő 2011-ben egy világra szóló esküvőn kötötte össze az életét. Úgy tűnik azonban, a néhai Erzsébet királynőt egy dolog nagyon zavarta - képzett szájról olvasók ezt állítják a felvételek alapján.

Idén már a tiznekettedik házassági évfordulóját ünnepelte a 41 éves Vilmos herceg és a 41 éves Katalin walesi hercegnő. Az apropó kapcsán egy szájról olvasó most újra megnézte a világraszóló menyegző felvételeit. Így lett figyelmes arra a beszélgetésre, ami Erzsébet királyné és Fülöp herceg között zajlott a ceremónia alatt.

Fotó: Profimedia/RedDot

Vilmos és Kate a londoni Westminster apátságban házasodott össze, a szájról olvasó most elsősorban azokat a jeleneteket nézte újra, amelyek mikrofon nélkül zajlottak. Így derült ki, Erzsébet egy dologgal nagyon nem volt elégedett, és ezt Fülöp hercegnek ott helyben el is árulta. Állítólag abban egyetértettek, hogy az ünnepség több mint sikeres volt, de Erzsébet egy dologgal nem volt elégedett.

"Azt akartam, hogy a kisebb autót vigyék" 

- mondta a CBS News szerint Fülöpnek.

Fotó: Profimedia/RedDot

Ezt követően állítólag Kamilla egy megjegyzéssel próbálta meg élét venni a helyzetnek és azt mondta, hogy minden nagyon szépen zajlik. Ebben végül egyetértettek.

Címlapfotó: Profimedia/ReDot

24 óra