Eltemette a nő az elgázolt macskáját: amikor ezután az útra nézett, leesett az álla - Videó

A birtokához vezető bekötőúton a Patrcik nevű macska jött vele szembe. Élt és virult.

"Patrick, azt hittem, meghaltál! Azt hittem, elütött egy autó és meghaltál" - fordult a cicához a nő értetlenül. A macska pedig csak a hátára fordult és hempergett egyet. "Kit temettem el akkor?" - kérdezi a nő a kedvencét, aki csak nyávog egyet válaszként. Vajon csak a macskák hét életének egyikét vesztette el Patrick? Vagy más oka van a különös történetnek? A nő videókban igyekezett válaszolni a kommentelők kérdéseire.

@khovi9096 What in the Stephen King is going on here and who is under burined under my peach tree 😩😫 #petsematary #stephenking #plottwist #plot #sendhelp #notcat #skinwalkers ♬ original sound - khovi90

Először is tisztázza, hogy a macska nem az övé, hanem a szomszédaié. "Ők nem törődnek vele, ezért én etetem" - magyarázta. Majd a videóban megmutatta azt a helyet is a barackfa alatt, ahová a cicát elásta. Egyébként azóta úgy gondolja, hogy egy másik cicával keverhette össze Patrickot, így egy idegen macskát temetett el. A szőre hasonló volt, a buksija azonban felismerhetetlenné vált a baleset következményeként.

Címlapfotó: TikTok/khovi9096

24 óra