Megdöbbentő, hol találták meg a tűzijáték után ezt a pásztorkutyát - Videó

Különleges helyet talált a hófehér német juhász gazdái otthonában, ahol el tud bújni a világ elől, ha halálfélelme van. Már az egész viéág rajta nevet.

Millióknak okoz nem mindennapi örömet a TikTokon a különös videó, amit a különös, fófehér német juhász gazdája készített és töltött fel. Winter gazdája a napokban forgatta a klipet, amikor ismét heves viharok vonultak el felettük, a kedvenc négylábúja pedig képtelen volt legyűrni a félelmét. "Ez az új helye" - írta Jen a videóhoz. "Minden alkalommal, amikor vihar van, leül a szárító mellé, és addig nyüszít, amíg ki nem nyitjuk" - tette hozzá. A felvételen pedig jól látszik, a méretes kutya egyenesen a gépben vészeli át a természeti csapásokat. Ha tehetné, gyaníthatóan be is zárná az ajtót.

@gunner_and_winter This is her new spot. Any time it storms, she sits by tne dryer and whines until we open it 🙄🤣 #fyp #foryou #dogsoftiktok #dog #funny #storm #hideandseek ♬ Day 'N' Nite (nightmare) - Kid Cudi

A gazdája elárulta azt is elárulta egy interjúban, hogyan talált rá a különös helyre az eb. Winter ugyanis július 4-én, a függetlenség napján tartott tüzijáték után bukkant a búvóhelyére. "A szomszédaink tűzijátékot gyújtottak, mi pedig éppen mostuk a szennyest. Körbeszaladt a ház körül, és mindenhová követett minket..... és amikor kinyitottuk a szárítót, hogy kivegyük a szennyest, azonnal beugrott" - emlékezett a Newsweeknek a férfi. 

A kutya azóta is nagyon kedveli a helyet, ha vihar közeleg, gyakran kéri a gazdiktól, hogy nyissák ki. Régebben a kádban, vagy a ketrecében vészelte át ezt az időszakot.

Címlapfotó: TikTok/gunner_and_winter

24 óra