Egy videóhoz hívta Emma a kutyáját, amit a husky ezután tett, azon az egész világ ámul - Videó

Mivel az ajtó nyitva maradt, a gazdája figyelmezteti az ebet, aki időközben már úton volt felé, hogy a kamerának pózoljon.

Husky Blue nem sokáig teketóriázik, amikor Emma jelzi neki, az ajtó bizony nyitva maradt. Hátramenetbe kapcsol, kétlábra áll az ajtó előtt, majd a mancsaival kellő határozottsággal bezárja azt. Aztán odaszalad a másik husky-hoz, Titánhoz, aki már egy ideje türelmesen várja, hogy elkészüljön a közös szelfi, hátulról átöleli és szinte mosolyogva néznek a kamerába, hogy túl legyenek ezen a projekten is.

Ez a videó robbantja fel a világot - cukiság a köbön!

@imbluethehusky The end result gets me every time 😭 #huskies ##huskylife##dogsoftiktok##viraldogs##doglife##dogsvideo##husky##viraldog##talkinghusky ♬ ceilings - Sped Up Version - Lizzy McAlpine

A kutyák gazdája egy interjúban azt is elmondta, sok időt nem vett igénybe a mutatvány elsajátítása. "Szerencsére Blue hihetetlenül okos, és mindössze öt percbe telt, mire megtanítottuk neki, hogyan kell becsukni az ajtót" - mondta Emma Klapper a US Magazine-nak, majd azt is hozzátette: a pózolás elsajátítása se tartott tovább.

Címlapfotó: TikTok/imbluethehusky

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra