Babakocsival és kukával sétált két férfi hajnalban Kecskeméten - Na mi volt bennük? - Fotók

Ha két férfi a hajnali órákban egy babakocsit és egy kukát tol az úton, nincs rendőr, aki ne állítaná meg őket. 

Nem mindennapi látványra lett figyelmes egy kecskeméti járőr a vármegyeszékhelyen, ráadásul minderre a hajnali órákban: két férfi egy kerekes kukát és egy babakocsit tolva sétált. "A kecskeméti szolgálatirányító parancsnok 2023. július 26-án fél három körül rendőrautóval cirkált a vármegyeszékhelyen, és vigyázott azokra, akik még az igazak álmát aludták. A járőrözés során egy szokatlan kép tárult a szeme elé: meglátott két férfit, akik közül az egyik egy babakocsit tolt, a másik pedig egy műanyag kukát húzott maga után" - fogalmaz a rendőrség az üggyel kapcsolatban kiadott közleményében.

A TWN.hu információi szerint amikor a két férfi észrevette a rendőrautót, az egyikük azonnal kereket oldott. "A rendőr erősítést kért kollégáitól, akik pillanatokon belül a segítségére siettek, és meg is találták azt a 29 éves férfit, aki korábban próbált elmenekülni; egy kerítés tövében, a magas aljnövényzetben bújt el, eredménytelenül" - közölte a rendőrség a police.hu-n. Társa – egy 32 éves kecskeméti lakos – a futás helyett észrevétlenül el akart oldalogni, de mindkettejüket előállították.

Aztán persze kiderült, a két fickó nem véletlenül "feszengett" a rendőrök miatt. Alkalmi szállítóeszközeik igazi "kincsenekt" rejtett...

FOTÓK: nem hiszed el, mit rejtett a babakocsi és a kuka!
  • babakocsi kuka Kecskemét bűnügy
  • babakocsi kuka Kecskemét bűnügy
  • babakocsi kuka Kecskemét bűnügy
  • babakocsi kuka Kecskemét bűnügy

Címlapfotó: Police.hu

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra