Sokkot kapott az anya, amikor a kamerán meglátta, mit csinál a lánya - Videó

Nem kell félteni a gyerekeket, ami az őrültségeket illeti: ez a 8 éves kislány azonban nem csak az anyját, gyakorlatilag az egész világot ámulatba ejtette.

Sem az anyának, sem a család többi tagjának nem volt tudomása arról, milyen különös tudománya van a nyolcéves lánynak, míg nem egy nap véletlenül bukkantak rá a házuk biztonsági kamerájának a felvételére. A videón, amit a TikTok kínai változatán, az úgynevezett Douyin tettek közzé, a kislány gyakorlatilag a falra ragadva látható. Mintha csak lebegne a plafon és a padló között. Az anya a South China Morning Postnak elárullta, sokkot kaptak, amikor meglátták, hogy a lánya a plafonon ülve tévézik.

Azóta az is kiderült, a lány gyerekkora óta különleges. Négyévesen hátraszaltókat csinált, azt azonban nem gondolta egyikőjük sem, hogy képes felmászni a kicsempézett falon. Az interneten mindenesetre szuperhősként ünneplik az ázsiai kislányt, aki családjával Pingtan szigetén él, az anya pedig azt is elárulta, feléjük nagyon nagy a páratartalom és ez is a kislány segítségére van a falmászásban.

Bár a szülei szerint is szórakoztató, a lánynak megtiltották, hogy ezentúl a falra másszon.

Címlapfotó: Youtube/ 今日视频

24 óra