Megvertek és vonat elé dobtak a kecskeméti diszkó kidobói egy 24 éves fiút - Friss közleményt adtak ki - Fotók

Döglött ügyként kezelték az esetet évtizedeken át, most két férfival szemben vádat emelt az ügyészég. Megdöbbentő részleteket közöltek. 

Több mint húsz éven át megoldatlan maradt egy gyilkosság, aminek a végére néhány hónapja tett pontot a rendőrség. A tragédia óta ugyanis sem a helyieket, sem a rendőrséget nem hagyta nyugodni a fiatal fiúhalála. A srác 2000. október 1-én a kecskeméti Silver diszkóban szórakozott, onnan azonban már nem ért haza. Holttestét a 142. számú vasúti sínen találták meg, elgázolta egy vonat. "Ugyan az ügyben elsőként indított államigazgatási eljárás idegenkezűséget nem állapított meg, és az eljárást meg is szüntették" - közölte a rendőrség áprilisban, de hozzátették: később egy orgazdasági ügyben folytatott nyomozás során olyan információkhoz jutottak, hogy újra elővették.

Végül egy nagyon aprólékos, mindenre kiterjedő nyomozati munka révén a rendőröknek sikerült rekonstruálniuk a tragikus nap eseményeit. "A 23 évvel ezelőtti eset egyik helyszíne a kecskeméti Silver diszkó volt, míg a másik az annak közelében lévő 142. számú vasútvonal. A későbbi áldozat, az akkor 24 éves fiatalember halála előtt ebben az Izsáki úti diszkóban szórakozott, onnan azonban a biztonsági őrök kivezették" - közölte a rendőrség, majd az is kiderült, mi történt a fiatal fiúval és hogyan került a vonat elé.

Megdöbbentő képeket kaptunk a hatóságoktól - esélye sem volt a fiatal srácnak!

FOTÓK: esélye sem volt a fiúnak a kidobókkal szemben
  • 23 év Kecskemét gyilkosság
  • 23 év Kecskemét gyilkosság
  • 23 év Kecskemét gyilkosság
  • 23 év Kecskemét gyilkosság
  • 23 év Kecskemét gyilkosság
  • 23 év Kecskemét gyilkosság

Címlapfotó: Police.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

24 óra