Öt nap után találkozhattak a koraszülött ikrek: könnyfakasztó, ami történt - Videó

A két baba, Declan és River egy perc különbséggel, alig 1600-1600 grammal jött a világra. Azonnal az intenzív osztályra, inkubátorba kerültek.

Összesen húsz napot töltöttek ott, de ebből csak ötöt az inkubátorban. Amikor majdnem egy hét után újra találkozhattak, varázslatos dolog történt: az anya az égyon feküdt, a mellkasán Declan-nel amikor megérkezett River, a kisfiú azonnal kinyújtotta az apró karját, hogy megölelje a tetsvérét. A nem mindennapi jeleneteket Meghan férje vette fel telefonnal.

"Egészen elképesztő volt" - mesélte az anya, akinek a videója felrobbantja a közösségi oldalakat.

@meghan_huston Our twins meeting for the first time since being born. This moment was the best thing ever and will forever be a core memory 🤍🥰🥹 #pprom #preemiestrong #nicumom #nicustrong #moditwins #identicaltwins #meetingforthefirsttime #wombmates #twinmom #boymom #momtok #32weekers ♬ Bundle of Joy - Jartisto

"Mindig hallasz az ikrek közötti kötelékről, de hogy ezt tényleg a saját szemeddel láthasd? Szürreális volt" - mondta a lapnak a ma már háromgyermekes anyuka. Az ikrek szépen cseperedenek és látszólag azóta is imádják egymást.

Címlapfotó: TikTok/meghan_huston

24 óra