Sokkoló képek: egy szál haja sem maradt a hajhosszabbítás után a fiatal anyukának - Fotók

Szőke, dús hajat ígértek neki, Shaunának egy szál haja sem maradt. Kényszermegoldás ez, amiről szerinte Mandy tehet. 

A pórul járt nő a Facebookon adta ki a dühét. "Fantasztikus eredményeket ígért" - kezdte, majd hamar elárulta, mit gondol a beavatkozás után: "rémálom". Mandy ráadásul megígérte, hogy orvosolja a helyzetet és további három beavatkozást ajánlott fel neki, hogy mentse a menthetőt. Shauna hitt neki, de már ezt is bánja - a helyzet még rosszabb lett.

Míg eleinte "csak" néhány kopasz foltja volt, a haja fokozatosan teljesen kihullott.

Fotó: Facebook/Shauna Higgins

Ezt követően jött a viszketés és a duzzanatok.. "Az ötödik hétre teljesen kopasz lettem, a fejbőröm egy csatatér volt, hólyagokkal, hegekkel és vérrel borítva" - számolt be a nő az oldlalán. Ráadásul ezekért a kiegészítő kezelésekért is pénzt kért. "Egy kisebb vagyont költöttem rá" - tette hozzá és azt is elárulta, további 120 eurót, azaz több mint 400 ezer forintot kellett fizetnie.

Fotó: Facebook/Shauna Higgins

Végül kénytelen volt orvoshoz fordulni. "Egy bőrgyógyász megerősítette, hogy Mandy silány munkája, a rosszul elhelyezett hosszabbítások és a helytelen technika visszafordíthatatlanul károsította a fejbőrömet, és fájdalmas hegeket hagyott maga után" - szól a beszámolója. Ezt követően próbálta meg visszakérni a pénzét, Mandy azonban újabb eljárást ajánlott fel. Pofátlanság a köbön! Egy kopasz nőnek?

"Ne hagyd, hogy Mandy a te hajadat is tönkretegye! Maradj távol ettől a katasztrófaterülettől!" - kéri a közösségi oldalán a világot. Mandy törölte a szalonja Facebook-oldalát, de a nő szerint biztosan van már új.

Címlapfotó: Facebook/Shauna Higgins

24 óra