Egy fesztiválon tűnt el a szexi DJ mobilja: amikor megtalálta, megdöbbentő videó volt benne

A nagyszínpadtól igen távol, a tömegben buliztak a srácok, a kezükben a szexi DJ készülékével. És szelfivideót készítettek.

"Reméljük, hogy megtalálod a telefonod. Reméljük meglesz" - ordítja a szelfikamerával fordgatott videón két férfi, akik vadul buliznak az EDC fesztiválon. Később, még mielőtt a készüléket beadták volna a talált tárgyak részlegére, küldtek egy másik üzenetet is, amiben elmondták ugyanezt és azt is hozzátették, imádják őt. Sőt, szép estét is kívántak neki. 

Meana a történetéről posztolt videóban arra kérte a világot, hogy akik ismerik a videón suzereplő férfiakat, segítsenek neki megtalálni őket, hogy megköszönhesse nekik, amit tettek.

@meanaofficial I’m so glad i got my phone back! Thanks to these guys! 🫶🏻💗✨ #edc #edclasvegas #edclasvegas2023 #edclostandfound #fyp #foryoupage #foryou #music #festival #lasvegas #plur #ravebae #love #losangeles #ravergirl #ravefam ♬ original sound - MEANAOFFICIAL

Nem sokkal később érkezett is egy komment, az egyik "elkövetőtől". Meana örömét fejezte ki, és arra kérte a srácot, írjon neki üzenetet, hogy küldhessen nekik három "Rave gondoskodási csomagot". Bármit is jelentsen ez...

Címlapfotó: TikTok/meanaofficial

24 óra