Felgyújtotta lakótársnőjét egy budapesti férfi - Megrázó részleteket tudtunk meg

18 év fegyház büntetést kapott elsőfokon a 35 éves férfi az ügyészség tájékoztatása szerint. Kegyetlen dolgokat tettek az enyhén értelmi fogyatékos nővel.

Brutális bűncselekményről értesült a TWN.hu. A bíróság elsőfokon már ítéletet is hozott az ügyben, igaz, az érintettek mindegyike fellebbezést jelentett be. Az ítéleti tényállás megrázó dolgokat álapított meg. Információink szerint két férfi közösen használt egy lakást, ahová az egyikük barátnője is beköltözött. A nő "több férfival is kapcsolatot tartott, ezért állandósult a féltékenység és a veszekedés az együttélésük során. A két férfi lakótárs volt, hogy közösen bántalmazták a nőt, azonban az enyhén értelmi fogyatékos sértett nem mert a rendőrséghez fordulni" - közölte az ügyészség. Aztán alig több mint két éve borzasztó dolgot tettek.

"2021. április 24-én egy újabb veszekedés után a szállást biztosító terhelt égésgyorsítót öntött a sértett ruházatára, és azt meggyújtotta" - írja az ügyészség.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

A nő segítségére a párja sietett, bevitte a fürdőbe és hideg vízzel locsolta le. Orvoshoz azonban nem vitték a megégett nőt. Sőt, az ügyészség szerint "a két férfi napokon keresztül bezárva tartotta, és felváltva őrizte a sértettet, tőle a telefonját is elvették". A nő ruháját meggyújtó férfi pár nap múlva megkérte egy nő ismerősét, hogy járjon fel a lakásba őrizni a nőt, akivel meg elhitették, hogy aki vigyáz rá, egy gyógytornász. Napokkal később a megégett nő megtalálta a lakáskulcsot, és sikerült megszöknie.

Addigra már életveszélyes állapotban volt a sérülései miatt!

Lapozz a folytatásért!

24 óra