"Ennek a házasságnak vége!" - Megdöbbentő, mit tett a férj, miután kimondták a boldogító igent - Videó

Kimondták a boldogító igent, véget ért a ceremónia, friss házasként, kéz a kézben indultak el első közös útjukra, a templomból kifelé. Aztán...

...aztán a férj elővette a mobilját a zsebéből és a közösségi oldalait és leveleit kezdte el csekkolni. A feleség kínos mosollyal az arcán tűrte mindezt, látszólag úgy tett, mint aki észre sem veszi mindezt. A férj tekintete eközben a mobiljára tapadt, magában mosolygott és pörgette az oldalakat. Majd miután kiértek a templom elé, egy rosszalló pillantás lett a nő jutalma, majd újra előkerült a mobil és úgy indultak tovább, le a lépcsőn. Még csak bocsánatot sem kért, csak furán grimaszolt, amive gykorlatilag el is hallgattatta a nőt.

Valóságos kommentcunami söpri el a férfit!

Az emberek többsége úgy véli, a nőnek máris be kellene adnia a válási papírokat, ennek a kapcsolatnak ugyanis nincs jövője. "Nem szereti ezt a hölgyet? Akkor miért veszi feleségül?" - kérdezte az egyik, míg egy másik biztos volt benne: "Az ágyasával cseveg". Az ifjú pár egyelőre nem kommentálta az eseményeket. A nő feltehetően nem meri, a férfi pedig nem tudja.

Címlapfotó: Twitter/Mahuntsu

24 óra