Miután beleharapott a gyorséttermi hot-dogba a férfi, rögtön hívta a rendőrséget - Fotó

Egy hajszál a levesben vagy egy köröm a sült krumplki között igyencsak kellemetlen lehet. Azonban ennek a férfinak az élménye mindenkién túltesz.

Különleges dolog bukkant fel az Egyesült Államoktalálható Sonic autós gyorsétteremlánc egyik termékében. Nagy valószínűsággel az egyik alkalmazott a rendelés elkészítése közben veszthette el. Amikor a vásárló megkapta a hot-dogot és beleharapótt, azonnal érezte, hogy valami nem stimmel. Amikok az is kiderült, mire harapott rá, nem sokáig teketóriázott: azonnal tárcsázta a rendőrséget.

A hot-dogban ugyanis egy zacskó kokain volt.

Mint arról a New York Post című újság beszámolt, a vásárlónak csak az első haapás során szúrt szemet, hogy ez a hot-dog más, mint a korábbiak. Már ekkor ráharapott a zacskóra, amiben fehér por volt. Azért is hívta a rendőrséget, mert attól tartott, az ismeretlen porból kerülhetett a szájába. A vizsgálat megerősítette: kokainról van szó.

Fotó: Facebook/EspanolaPoliceDepartment

Az is kiderült: a szálak az 54 éves Jeffrey David Salazarhoz, az étterem, egyik alkalmazottjához vezettek. Le is tartóztatták. A biztonségi kamera azt is rögzíttette, amint az egyik kolleganőjétől megvette. Miután elkészült a hot-dog, a felvételen jól látszik, hogy vadul keres valamit.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra