Amikor a nő világra hozta a gyermekét, úgy érezte, szétrobban valami az arcán - Fotók

Amióta az eszét tudja, a fiatal nő szenvedett egy kinövéstől az arcán, az első gyermeke születése után azonban elviselhetetlen lett a helyzet. A 24 éves nő nagy döntést hozott.

Egy furcsa kinövéssel az arcán élte az életét a fiatal lány, ami az egész életére hatással volt. "Évekig a hajammal rejtettem el az anyajegyemet, mert úgy éreztem, csak így tudok normális életet élni" - mondta egy interjúban Jordan Dallas, aki számára így korábban már az is nagy lépés volt, hogy elkezdett randizni. Az élet pedig kegyes volt hozzá: egy idő után rá is talált a szerelem. "Megismertem életem szerelmét, és ő mindent megtett, hogy biztosítson arról, hogy gyönyörű, csodálatos nőként méltó vagyok a szerelemre" - így a lány a New York Postnak. Amikor kiderült, hogy babát vár, sokáig nem élvezhette a várandósságát. 

Az arcán lévő állítólagos anyajegy hirtelen rohamosan kezdett el nőni. Az orvosok eleinte tanácstalanok voltak...

@girlwiththemark As my birthmark grows, my confidence drops. Let me know if y’all are ready for a story time! #thisismystory #fyp #foryou #follow #insecurities #birthmark #trending ♬ I Feel Beautiful - Fantasia
Lapozz a folytatásért!

24 óra