Amikor a nő világra hozta a gyermekét, úgy érezte, szétrobban valami az arcán - Fotók

"A szülés után észrevettem, hogy az anyajegyem megduzzadt" - mondta a nő a lapnak és azt is hozzátette: furcsa szag is áradt belőle. Azon az oldalán aludni sem tudott.

A nő adományokat kezdett gyűjteni, amelyeknek köszönhetően össze is jött annyi, hogy bejelentkezzen egy műtéti eltávolításra. A helyzet ráadásul tovább súlyosbodott, amikor Jordan véletlenül lekapart egy darabot a kinövésből, akkor a sürgősségire is került miatta. Az orvosok tanácstalanok voltak, sőt, állítólag féltek is hozzányúlni. Mivel folyton viszketett és képtelen volt megállni, hogy vakarja, így többször el is fertőződött. "Már az eredeti méret miatt is kényelmetlenül éreztem magam, így a folyamatos növekedés csak rontott a helyzeten" - magyarázta szomorúan.

A négygyermekes anyuka ezért újra orvoshoz fordult, a kivizsgálások után végül megkapta a diagnózist: lineáris naevus faggyúmirigy szindrómában.

@girlwiththemark #duet with @girlwiththemark #trending #viral #fyp #fypシ #recreate #thegirlwiththemark ♬ original sound - Snarky Nana

A TikTok-csatornája segítségével végül újra gyűjteni kezdett és össze is jött annyi pénz, ami elég volt a műtétre. A beavatkozás óta pedig arra tette fel az életét hogy másoknak segítsen, akik hasonló gondokkal küzdenek. Videói milliókhoz jutnak el.

Címlapfotó: Instagram/girlwiththemark-TikTok/girlwiththemark

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra