Sarka Kata megszólalt: ez a három lány távozik, egy visszalépett a Miss World mezőnyéből - Fotók

Nem érkezett meg a szépségverseny felkészítő táborába az egyik kisálynő-jelölt - értesüt a TWN.hu. Szerdán pedig újabb három lánynak kellett hazamennie.

Hetek óta zajlik a Miss World Hungary 2023 verseny, ahová idén is több mint százan jelentkeztek, hogy elnyerjék a Magyarország Szépe címet. Az úgynevezett felkészítő-táborba azonban már csak a legszebb 20 lány kapott meghívót, oda azonban végül csak 19-en érkeztek meg. A verseny licensztulajdonosa, Sarka Kata most azt is elárulta, miért. “A beköltözés előtti napon teljesen érthető okokból visszalépett egy lány: ő a kéthetes tábor miatt nem tudott volna felkészülni az érettségire” - mondta a Naphire.hu-nak. 

A lap híre szerint a lányok a siófoki Reed Luxury Hotel by Balaton-ban készülnek a június 11-i döntőre, az 5 csillagos szálloda ráadásul épp most nyitott, így az ország legszebb lányai az első vendégeik. A napokban aztán újabb három lány számára ért véget a verseny. “Négy alverseny volt: a Miss Natural Beauty, Miss Sport, Miss Talent és Miss Fashion, ezeknek az összesített eredménye alapján további három lány esett ki a versenyből" - mondta ezzel kapcsolatban a Naphire.hu-nak Sarka Kata.

A lányokkal forgó kamerák előtt közölték a szomorú hírt: véget ért a verseny!

FOTÓK: ezeknek a lányoknak ért véget a Miss World Hungary!
  • Miss World 2023 kiesők
  • Miss World 2023 kiesők
  • Miss World 2023 kiesők
  • Miss World 2023 kiesők

Címlapfotó: TWN

24 óra