Berregő láncfűrésszel várta haza az apját István, majd horrora illő jelenetek kezdődtek Érden - Fotók

Vádemelést javasolnak a rendőrök a 34 éves érdi férfi ellen: a gyanús szerint nem csak apja megölését, az eltüntetését is pontosan megtervezte.

Láncfűrészes támadásról szóló segélyhívásra zúztak rendőri egységek 2022. március 31-én délután egy érdi címre - kezdi friss közleményében a rendőrség, amiben azt is már az elején elárulják: egy sérült apát és láncfűrészétől már megszabadult fiát találták a helyszínen. A idősebb férfi kórházba került, a kihallgatások során pedig igencsak másként értékelték a kapcsolatukat. "Az apa szerint soha nem volt közöttük gond, vele egy telken, de külön lakrészben élő fia azonban hosszú évekkel azelőtt kezdődött nézeteltérésekről, szekálásról, agresszivitásról, gyermekkori bántalmazásról beszélt. A régóta felgyülemlett feszültség 2022. március 31-én tetőzött, úgy érezte, nem tudja tovább elviselni apja zsarnokoskodását" - folytatja a rendőrség. Hozzáteszik: a fiú úgy döntött megöli, majd a veteményesben elássa az apját.

Amikor az apja elment a boltba, István minden előkészített, hogy amikor hazaér, végezzen vele! A történet innentől krimibe illő fordulatot vesz!

Fotó: Police.hu

Lapozz a folytatásért!

24 óra