"Semmit " rendelt a Mekiben ez a srác: ezt hozta ki a futár - Videó

"A parancs megérkezett, és nincs hamburger. Nincs üres csomagolás sem" - írta Rob a Twitteren.

Már addigra is több ezer felhasználó követte az őrült megrendelését, így sokan izgatottan várták a kiszállítást. "Kifogytam - 2 dollár, és még csomagolópapírt sem kaptam. Tényleg magam szüreteltem/vetettem" - mondja csalódottan az amerikai. És tett még egy kísérletet. "Oké, próbáljuk meg újra, és rendeljünk egy semmi hamburgert a McDonaldsban" - tweetelte ki újra..

Ezúttal azonban hozzátette a megrendeléséhez: "semmi mást".

Izgatottan várta, most mi történik majd: Törlik a rendelését? Vagy egy ütes zsákot kap majd? Majd azt is elárulta, azért teszi meg mindezt, hogy másoknak már ne kelljen. Ki is posztolta a rendelését: látható, hogy egy sajtburgert választott, de az összetevőknél megjegyezte, hogy a McDonald's dolgozói nem használhatnak mustárt, ketchupot, hagymát, savanyúságot, sajtot, húst, kenyeret vagy sót az elkészítés során. Tehát ez egy "semmi".

"Ez még csak nem is a leghülyébb dolog, amire 9 dollárt költöttem" - írta ki a várakozási időszakban.

Majd váratlanul befutott egy üzenet, a futárszolgálat küldte: "Az étterem összezavarodott, és tudni szeretné, mit szeretne rendelni". De Rob nem válaszolt. Majd váratlanul befutott a rendelése - megkapta a csomagot! És videót és képeket is posztolt!

A srác elárulta, a 9 dolláros ár mellett 6 dollár borravalót is fizetett az egészért. Azaz hatezer forintot a hamburger hiányáért! "A kapitalizmus olyan vad" - tette hozzá.

Címlapfotó: Twitter/RobDenBleyker

24 óra