"Halott" anyja buktatta le: Szabolcs a magyar Tinder-csaló - Milliókkal húzta le a barátnőit

Hatalmas siker lett a Netflix alkotása, A Tinder-csaló, ami egy izraeli szélhámos történetét mesélte el. A rendőrségnek köszönhetően megérkezett a magyar verziója. A főszereplő: Szabolcs.

Néhány éve az egész világot letarolta a történet, talán azért is, mert a valóságot dolgozta fel. Simon Leviev néven csajozott a Tinderen egy férfi, aki egy gyémántkereskedő fiának adta ki magát, így csalt ki körülbelül 10 millió dollárt, azaz több mint hárommilliárd forintot nőktől világszerte. Valódi nevén Shimon Hayut-ról az is kiderült, hogy már több mint 10 éve elmenekült Izraelből, ahol csalás, lopás és hamisítás miatt börtöntbüntetésre ítélték. A Netflix-leleplező alkotása miatt világszerte ismert lett az arca - de a jelek szerint azóta is vannak követői. 

Például a magyar H. Szabolcs, akinek az ügyében most adott ki közleményt a rendőrség!

via GIPHY

A soproni férfi a TWN.hu információi szerint több mint 10 millió forintot csalt ki két nőtől, akikkel párhuzamosan tartott fent szerelmi kapcsolatot. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Kapitánysága csalás bűntett gyanúja miatt folytatott nyomozást H. Szabolccsal szemben, aki a gyanú szerint 2020-ban egyik barátnőjétől több mint 7 millió forintot, másik barátnőjétől pedig 5 és fél millió forintot kért azzal az ürüggyel, hogy egy rá váró hatalmas örökség illetékét ki tudja fizetni. A férfi a pénzt egyik sértett részére sem fizette vissza" - írja a rendőrség.

De az is kiderült, hogyan és hol cserkészte be a férfi a pórul járt nőket!

Lapozz a folytatásért!

24 óra