Ez a 36 éves kőműves Brad Pitt hasonmása - törölte a Tindert, mert üldözik a nők - Fotók

Egy kétgyermekes apuka Brad Pitt hasonmása, és még pénzt is keres vele. Ugyanakkor nem keresi az Angelináját, mégis üldözik a nők. 

Egy Oxfordban élő építőmunkás pontosan tudja, mit érezhet Brad Pitt, ha az utcára lép: a 36 éves Nathan Meads öt éve kezdett el hasonmásként is dolgozni, miután állandóan megkapta, hogy elképesztően hasonlít a híres színészre. Amióta másodállása is van, már hírességekkel is bulizik, meghívták már Rio Ferdinand éttermébe is. A nők pedig egyszerűen megőrülnek érte, százával érkeznek az üzenetek a fiókjába, akadnak, akik valósággal üldözik őt.

via GIPHY

A férfi azonban törekszik rá, hogy megmaradjon egy egyszerű embernek és ami legalább ennyire fontos: szinglinek. „20 éves koromban mondták először, hogy úgy nézek ki, mint Brad Pitt, és ez körülbelül 10 évig tartott, de mindig csak röhögtem rajta" - nyilatkozta korábban a DailyMailnek. "Vannak, akik azt ondják, tuti a rokonom, vagy az anyámnak viszonya lehetett vele" - tette hozzá. Nathan azt mondja, rendszeresen megállítják az utcán, hogy szelfizzenek vele, sokan pedig titokban fényképezik. A férfi azt is elmondta, küldött néhány ügynökségeknek, és szinte mindenki vssiazírt, hogy akarnak vele dolgozni.

Nathan képeinek csodájára jár a világ - bár a közösségi oldalát nemrég ellopták!

FOTÓK: Ezért a kőművesért őrülnek meg a nők - kiköpött Brad Pitt
  • Brad Pitt hasonmás
  • Brad Pitt hasonmás
  • Brad Pitt hasonmás
  • Brad Pitt hasonmás

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra