Gyilkos pillantással nézi gazdiját a kutyus rendre: az okán pusztul az egész internet - Videó

Túl jól ismeri ezt a tekintetet. Amikor Romeo, az uszkár így néz a gazdájára, a nő pontosan tudja, nincs több ideje.

Április elején egy a közösségi oldalára posztolt videóban árulta el az Amszterdamban élő Hiukwan Chung kutyusa szokatlan, ugyanakkor komikus viselkedésének az okát. A videóban Romeo-t látjuk, gazdija hálószobájának bejárati ajtajánál, amint gyilkos pillantással, szúrós, már-már bántó tekintettel nézi a a fiatal hölgyet. Semmi különleges akkor, ha az ember nem tudja, minek is kell most következnie - de szerencsére a gazdi ezt is elmagyarázta a felvétel leírásában:

"Így viselkedik a kutyám, amikor reggel sürgősen kakilnia kell. Felébred, kiugrik az ágyból, és halálos tekintettel bámul rám, amíg fel nem kelek".

@poodletoyromeo So… guess who always win this death stare 🥲 #fypシ #toypoedel #foryou #toypoodle #funnydog #deathstare #earlymorningfunnies ♬ Funny - Gold-Tiger

A videót százezrek látták azóta, és köztük szép számmal vannak olyanok is, akiknek szintén uszkárjuk van. Meglepő dolog derült ki, ugyanis többen is hasonló viselkedésről számoltak be. "Az én minim is ezt csinálja, de ő közelebb megy az arcomhoz" - csodálkozott az egyik, majd egy másik is kijelentette: az ő kutyusa is pont ilyen.

Romeo ezt leszámítva is népszerá a neten: a Tik-Tok-on és az Instán is tízezrek követik.

Címlapfotó: TikTok/poodletoyromeo

24 óra