Izzadtan ébredt a háromgyerekes anyuka a szunyókálás után, nem sokkal később holtan esett össze

Párja nemrég jegyezte el a 31 éves nőt, már az esküvőjüket tervezgették. A háromgyermekes anyuka tragikus módon hunyt el.

A 31 éves anyuka április 23-án egy wales-i vidámparkban járt a három gyermekével és a vőlegényével. Mivel Ashleigh De-Andrade rosszul érezte magát, úgy gondolta, lefekszik egy picit, szunyókál egyet. Alig néhány órával később azonban izzadtan és lázasan ébredt fel. Vőlegénye, Jordan úgy gondolta, a biztonság kedvéért beviszi őt a közeli kórházba. Ott azonban az anyukának több rohama is volt, majd alig három nappal később elhunyt. A lány alig 25 éves barátnője most a Liverpool Echo-nak árulta el, mi okozta a tragédiát.

Fotó: GoFundMe//Our beautiful Ashleigh

Ashleigh-nek Lauren szerint agyhártyagyulladása volt, majd agyvérzést is szenvedett. "Az egész nagyon gyorsan és hirtelen történt, ami még jobban felzaklat mindenkitt" - mondta a lány. Az is kiderült, az anyuka ápolónőként dolgozott, és már lázasan tervezték az esküvőjüket a vőlegényével. Barátnője most egy adománygyűjtő oldalon tette közzé a történetüket, hogy segítsen a nő özvegyének, és a három fiának. 

A 3, 10 és 12 éves fiúk és apjuk élete darabokra szakadt a nő ismerőse szerint. 

Címlapfotó: GoFundMe//Our beautiful Ashleigh

24 óra