Közölte az orvos: el kell altatni a macskát - aztán rendkívüli dolog történt - Videó

"Hónapokig vártam, hogy jöhessek hozzá és gondoskodhassak róla. Nagyon félénk volt, de különleges kapcsolatot alakított ki velem" - emlékezett a Newsweeknek Brooke.

Amikor örökbefogadta, a kis Georgie már nagyon beteg volt. Majd alig két hónappal később orvoshoz kellett vinni, mert már jó ideje nem evett. A orvos közölte: el kell altatni őt. Aztán rendkívüli dolog történt. A cica beleszagolt a gazdája fahájas tekercsébe. "Ezt nem fogod szeretni" - mondta neki Brooke, de hiába: a cica hatalmasat harapott a pékáruba, aztán szinte magához is tért. "Először nevettem, majd sírni kezdtem. Reméltem, hogy ez jó jel, hogy jobban érzi magát, és igazam lett" - így a gazdi.

Végül az utolsó pillanatban lemondta az altatást, és adott egy esélyt a fahéjas tekercseknek és Georgie-nak.

@ssgeorgiethecat 1 year ago was the day Georgie gave us a miracle and ate after a week long hunger strike! we got 6 more incredible months with him ❤️ happy cinnamon roll day!! #smartwaystolive #ssgeorgiethecat ♬ Smart Ways To Live - user60729438032

A cica ezután még hat hónapig élt, mielőtt végleg elpusztult. "Minden alkalommal, amikor fahéjas süteményt látok, rá gondolok, és nagyon hiányzik" - mondta az interjúban a gazdi. "Ez egy nagyon szokatlan étel egy macskának, de Georgie minden volt, csak nem hétköznapi" - tette hozzá.

A cica történetéről szóló videó milliókat ríkat meg a neten.

Címlapfotó: TikTok/ssgeorgiethecat

24 óra