Kimondta az igazságot a 30-as szingli nőkről a párkapcsolati tanácsadó - "Kommentháború" tört ki - Fotók

Jana szerint tehát nem minden teremtés koronája ilyen. És elő is szedett egy történetet a személyes baráti köréből, aki a karantén alatt esett szerelembe.

"A nő zseniális nő, a férfi pedig remek fickó" - sorolja lelkesen Hocking, aki azt is elárulta: barátnője már gyermeket is vár a szerelmétől. S hogy mit kellene másképp csinálnia a nőknek, hogy ők is megtalálják az igazit? A tanácsadó szerint a pozitív történésekhez sokat segíthet a "szerencsés lány szindróma".  Jana szerint ugyanis jó dolgok akkor történnek majd az emberrel, ha azt mondod magadnak és úgy gondolsz magadra, hogy szerencsés vagy. Így nagyobb eséllyel válnak valóra az álmok, mintha keserűen visszahúzódnál. A saját tapasztalatairól is mesélt, hiszen ő is lelkesen randizik mostanában.

Egy társkereső applikáció segítségével randizott ez elmúlt hetekben a 38 éves szakember, azért is, hogy a tézise hitelességét is alátámassza. Három randira vidáman és mosolyogva ment, és ugyanígy távozott is onnan. Ezek a randik szerinte lazák voltak és sok volt a nevetés. Egyik partnere nem akármilyen üzenetet írt neki utána: "Hosszú idő óta nem nevettem ennyit. Alig várom, hogy újra megismételjem".

Jana szeirnt az ilyen élmények, és ilyen üzenetek is sokat segítenek, hogy a "szerencsés lány" érzés könnyebben fennmaradjon, sőt, egyre erősebb meggyőződés legyen. A több meg már megy magától...

Címlapfotó: Instagram/jana_hocking

24 óra