Összeomlott a Miss Universe: 25 éves vőlegényét egy kocsiban találták holtan - Fotók

Esküvőt terveztek, a szerelmük lángolt: a 25 éves nő most összeomlott, holtan találták a vőlegényét.

Hatalmas sokk: elhunyt Leonard van der Mond, akit a testépítő körökben Urs-ként is ismertek. Szerelme, az alig 25 éves Tiffany Ritter az ismerősei szerint összeomlott. Korábban napi két csirkét evett meg versenynapokon, most egy falat sem megy le a torkán. Sokan aggódnak érte. A Bild.de információi szeirnt a férfit órákon át nem találták, nem érték el, aztán jött a sokkoló hír: március 9-én a Bodeni-tó közelében holtan találtak rá az autójában. Alig 25 évesen.

Vajon mi történhetett? Elképzelése sincs a rokonoknak, talán csak a boncolás adhat majd választ a kérdéseikre. Tiffany decemberben ismerte meg a férfit egy edzőteremben. A 192 cm magas 130 kilós férfi azonnal magába bolondította. Hamar össze is költöztek, a testépítő nő pedig már meg is vette a menyasszonyi ruháját. Március elején szerettek volna összeházasodni, de Tiffany influenzás lett, így el kellett halasztani a nagy napot. 

A lap beszámolója szeirnt március 8-án a nő még saját maga újságolta el nekik telefonon, nem marad el az esküvő, csak elnapolják. Egy nappal később a párja meghalt. Leon van der Mondot március 27-én temetik el a schwenningeni temetőben.

Címlapfotó: Instagram/tif_van_schraenkle

24 óra