Fájdalmas véget ért a bűvésztrükk: az előadás közben támadt a féltékeny férj a mágusra - Videó

Murphy és a közönség soraiból a színpadra hívott nő a színpad szélén ülnek szemben egymással, miközben az ajkaik közt egy-egy kártyalapot tartanak.

A bűvész egyre közelebb hajol a nőhöz, gyakorlatilag összeérinti vele a szájukban tartott kártyákat. A trükk szerint ez az a pillanat, amikor a mágus kicseréli a lapokat. A "kártyás csók" tekinthető akár burkolt erotikának is, és mint utólag kiderült, a férj mindenképpen így tekinthetett rá. A magából kikelt férfi ugyanis váratlanul felbukkant a színpad előtt és egy méretes lökéssel/ütéssel leterítette a bűvészt.

"Támadásom a fedélzeten. A szórakoztatás, a komédia és a bűvészet NEM kontaktsport" - írta a videójához Murphy, aki mindezek ellenére profiként fejezte be a műsorát.

@thebenmurphy_ My assault onboard. Entertainment, comedy, and magic are NOT contact sports. This guest should not have been allowed to enjoy the rest of his cruise. #assault #magician #magic #comedianattacked #violence #cruiseship #cruise #magic #comedian #comedy #domesticviolence #insecure #toxicmasculinity ♬ original sound - The Ben Murphy

Címlapfotó: TikTok/thebenmurphy

24 óra