Borul a bili: "Szexeltem Ronaldoval" - állítja ez az influenszer, bizonyítéka is van - Fotók

"Amikor elolvastam az üzenetet, arra gondoltam, ha odamegyek, akkor csak beszélgetünk, jobban megismerjük egymást, és talán készíthetek még néhány fotót" - írta a közösségi oldalán a lány a The Sun beszámolója szerint.

De a bejegyzése itt nem ért véget: "Nem gondoltam, hogy szexre kerülhet sor abban a helyzetben. A tény az, hogy mégis megtörtént. A beleegyezésemmel történt, de mégis úgy éreztem, hogy manipuláltak, Cristiano Ronaldo hírneve és hatalma" - folytatta a venezuelai szépség a lap információi szerint, akit közel 200 ezren követnek az Instán. focista menedzsmentje azonban máris kiadott egy rövid közleményt: "Ez hazugság és rágalmazás".

A lány oldala azonban beszédes bejegyzéseket tartalmaz.

De lássuk a tényeket: március 26-án a lány egy közös képet osztott meg Ronaldoval az oldalán. Az alábbi szöveg állt alatta: "Csak hálát adhatok Istennek. Szeretlek. Életem álma." Alig három nappal később a helyszínen nézte meg a Protugália - Macedónia meccset, amelyen a portugálok 2:0-ra nyertek. 

Egy dedikált Ronaldo-mezt viselt.

Fotó: instagram/georgilaya11 

Az ügy kínos: Ronaldo ugyanis 2016 ősze óta Georgina Rodriguez párja. Közös gyermekeik is vannak, sőt, Ronaldo korábbi gyermekeit is sajátjaként neveli.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/georgilaya11 

24 óra