Miután meghalt a kislányuk, hátborzongató dolgot szúrt ki a pár az esküvői fotóján - Videó

A kislány halála után nem sokkal a család egyik barátja létrehozott egy adománygyűjtő oldalt. A nő ott írt a család szörnyű veszteségéről.

"Leah és Cecil és az egész családjuk a legelképzelhetetlenebb, természetellenes, igazságtalan és tragikus veszteséget szenvedte el, amit csak el lehet képzelni. Édes kislányuk, Taidyn "Totty" Murphy hirtelen és pusztító halálát" - írta a GoFundMe-n.

Fotó: GoFundMe

A szülők a tragédia utáni hónapokban végül úgy döntöttek, lányuk tiszteletére összeházasodnak. Januárban keltek egybe szűk, családi körben. Az eksüvőn készült képekből sokat megosztottak a közösségi oldalaikon is, aztán az egyik képen valami hátborzongató dolgot szúrtak ki. Totty édesanyja, Tahlia múlt hónapban posztolt egy TikTok-videót, amiben jól láthatóan mutatta meg a felfedezésüket:

Egy fa mögött a szülők halott lányuk szellemét vélik felfedezni!

"Sok mindenben nem hiszek. Különösen a lányunk nemrégiben történt elvesztése után gondoltam, hogy nem volt ott, hogy osztozzon a különleges napunkban. De ez mást bizonyít. Mindig hiányozni fogsz, kis árnyékom" - írta a posztban az anyuka. A felvételen a pár egy park előtt látható, miközben forró csókot váltanak. A háttérben látható fák egyike mögött pedig egy apró, átlátszónak tűnő alak tűnik fel.

@leah29murphy I don't believe in many things, especially with the recent loss of our daughter had me thinking she wasn't there sharing our special day with us, and this proves otherwise. I'm forever missing you my little shadow. 👼🏼💕#infantloss #paranormal #fyp #foryoupageofficiall #fypシ #tottymurphy #mybabygirl @[-O-] ♬ original sound - payton

Tahlia és Cecil Murphy hisz abban, a lányuk az. És így tudatta velük, mindig velük lesz.

Címlapfotó: TikTok/leah29murphy.

24 óra