Miután elvitte a bölcsiből a babysitter a gyereket, azonnal kirúgtak két óvónőt is - Videó

Sok szülő legrosszabb rémálma, hogy elveszíti gyermekét. Egy nő most a TikTok-on osztotta meg, hogyan lett véletlenül a részese egy ilyen borzalomhoz.

Nem mindennapi kalandját osztotta meg egy fiatal nő a Tik-Tok-on, a felvételt már közel 750 ezren látták, és több mint 60 ezer like-ot is kapott. Az Egyesült Államokban élő Brianna a felvételén elmesélte, hogy néhány évvel ezelőtt szeretett volna szívességet tenni egy ismerősének,hogy hazaviszi a gyermekét a bölcsödéből.

Spoiler: rendőrségi ügy lett belőle.

Állítólag amikor a lány megérkezett a bölcsődébe, igazolta magát, és elküldték abba a szobába, ahol a gyermeknek kellett volna lennie. Ott elárulta ismét a saját nevét, majd a gyermekét is, és oda is kísérték hozzá. Ő kocsiba tette és elvitte a barátnőjéhez. Ott a család nagyobb gyermeke jött ki érte, és kikerekedett szemekkel nézett a picire, aki nem a testvére volt. A barátnője dühös üzenetekkel bombázta Brianna-t a történtek után.

@briannadunkinfunk

Spoiler alert: That time I very much by accident kidnapped a kid and thought I was going to prison.

♬ original sound - TheQuiteFranklyShow

"Az egyetlen alkalom, amikor nagyon akaratlanul elraboltam egy gyereket, és azt hittem, hogy börtönben végzem" - írta a videójához a lány. A gyereket azonnal kocsiba tette és igyekezett vissza a bölcsihez, ott azonban már a rendőrök vártak rá. És ki is hallgatták. Az is kiderült: a bölcsiben két ugyanolyan szokatlan nevű gyermek volt, és a lányt rossz terembe küldték. Brianna-t az ifjúságvédelmi hivatal is kihallgatta, a bölcsöde két dolgozóját meg kirúgták.

Címlapfotó: TikTok/briannadunkinfunk

24 óra