"Én vagyok Maddie!" - A pasija és családja is kidobta Julia-t, megszólalt a Scotland Yard is - Fotók

Néhány nap alatt lett egymillió követője az Instán annak a lánynak, aki azt állítja, ő az eltűn Maddie McCann. Julia most szomorú hírekkel néz szembe: a családja kidobta, és megszólat a Scotland Yard.

"Én vayok Maddie McCann" - állíítja egy nő, aki néhány napja tűnt fel az Instagramon és a 16 éve Portugáliában eltűnt lány szüleivel akarja felvenni a kapcsolatot. Julia Faustyna azóta számos történetet elmesélt és képet posztolt, amelyekkel azt bizonyítaná, ő lehet a 2007-ben eltűnt kislány. Sőt, a legutolsó hír szerint Maddie szüleihez is eljutott a híre, akik beleegyeztek abba, hogy DNS-teszt készüljön. A közeli ismerősük szerint ugyanis nyitottak arra, hogy minden egyes szálat felgöngyölítsenek.

Julia azonban máris váratlan veszteségeket szenved el!

A 21 éves lengyel lányt előbb a barátja hagyta el, a nyilvános akciója miatt, a legfrissebb hírek szerint pedig azóta már a családja is. "A nagymamám felhívott, és azt mondta, hogy rossz ember vagyok, és soha többé nem akar látni" - közölte a közösségi oldalán a lány. De az anyja sincs másképp vele. "Beteg vagy Julia. Egyikünk sem veszi fel a telefont, ha hívsz. Mélységesen megszégyenítettél minket" - idézte anyja üzenetét. 

És jött az újabb sorscsapás: a Scotland Yard is reagált a lengyel lánnyal kapcsolatban!

FOTÓK: ezt állítja a rendőrség a lengyel lánnyal kapcsolatban!
  • Maddie McCann lengyel lány család
  • Maddie McCann lengyel lány család
  • Maddie McCann lengyel lány család
  • Maddie McCann lengyel lány család

Címlapfotó: Instagram/iammadelinemccann

24 óra