Lecsapott a TEK: Csaba megverte a párját, majd a gyermekükkel zárkózott be Óbudán - Videó

Egy III. kerületi lakásba zűrkózott be a gyermekével a férfi, miután megverte a kisfiú anyját. 

A TWN.hu információi szerint "kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények" gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség egy budapesti férfival szemben. Információink szerint B. Csaba kedden este támadt rá a párjára. A rendőrség közleménye szerint a férfi "2023. január 17-én késő este megverte élettársát, amelynek közös kisfiuk a szemtanúja volt, majd a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba".  

A rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy egy III. kerület, Szentendrei úton lévő egyik házban egy lakó segítségért kiált. A kivonuló rendőrök a helyszíni tapasztalataik alapján riasztották a Terrorelhárítási Központ egységeit. "Az egyik lakásból egy nő ment ki a rendőrökhöz, aki beszámolt az őt ért bántalmazásról és a segítségüket kérte párjával szemben, közben a férfi azonban bezárkózott gyermekükkel a lakásba" - így a magyarázat.

B. Csabát a TEK munkatársai 2023. január 18-án 1 óra 25 perckor a lakásban elfogták, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A kisfiúnak az eset során nem keletkezett sérülése.

A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit a nyomozók kapcsolati erőszak bűntett, könnyű testi sértés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta, őt a rendőrök őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapfotó: Youtube/PoliceHungary

24 óra