Többen is meghaltak - tragédiákkal indult a hétfő reggel

Éjfél után egy migránsokat szállító személyautó sodródott le az útról, hajnali 3 után egy kamion gázolt halálra egy gyalogost.

Többen meghalta, többen meg is sérültek a hajnali órákban a rendőrség közleményei szerint. Éjfél után egy személygépkocsit akartak igazoltatni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán. "A jármű a rendőrök többszöri jelzésének ellenére nem állt meg, majd 1 óra 25 perc körül az 5402-es számú úton, Jászszentlászló külterületén egy kanyarban lesodródott az útról és felborult" - írja a police.hu. Hozzáteszik: a baleset során a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül a járműben nyolc külföldi tartózkodott, akik megsérültek a balesetben.

Az 50517-es úton is baleset miatt van félpályás útlezárás érvényben. Nem sokkal hajnall 3 óra után történt baleset "az M5-ös autópályát az M43-as autópályával összekötő 50517-es út 350-es méterszelvényénél Budapest irányába, Szeged közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kamion egy személyt elütött, aki a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt" - írja a rendőrség.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra