Norbi és Sándor a Reszkessetek betörők! magyar rosszfiú-párosa - őrizetben is vannak - Videó

Karácsonykor csaptak le, hárman voltak, de ők ketten vannak őrizetben. Mindent rögzített a kamera.

28 millió értékű zsákmánnyal távoztak azok a betörők, akik az ünnepek alatt több alkalommal is lecsaptak egy csepeli telephelyen a rendőrség tájékoztatása szerint. A TWN.hu információi szerint szerszámgépeket és kábeleket vittek el. "A XXI. kerületi rendőrök most fogták el a feltételezett elkövetőket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett miatt indított nyomozást, miután 2022. december 27-én egy csepeli cég telephelyéről betörést jelentettek be" - erősíti meg hivatalos közleményében a rendőrség.

"Az eljárás során kiderült, hogy a tettesek a karácsonyi időszakban többször is visszatértek a telephelyre, ahonnan szerszámgépeket és több száz kilogramm rézkábelt loptak el, összesen mintegy 28 millió forint értékben. A biztonsági kamerák rögzítették a bűncselekményt" - írja a police.hu. Hozzáteszik: a kerületi nyomozók néhány napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 2023. január 2-án fogtak el.

A 30 éves L. Norbert és 33 éves B. Sándor tagadta a bűncselekmény elkövetését, őket őrzetbe vették. A beismerő vallomást tett 30 éves D. Kálmán viszont szabadlábon védekezhet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Police.hu

24 óra