Ő a magyar Aranyhaj: 13 évesen kezdett őszülni Anna - Fotók

Hihetetlen történet járja körbe a világot. A főszereplő egy 30 éves nő, Anna, aki 13 évesen őszült meg, és magyar Aranyhajként emlegeti a világsajtó. 

12 éve már, hogy a Disney bemutatta az Aranyhaj és a nagy gubanc című animációs filmjét, ami azért is volt mérföldkő a vállalat életében, hiszen kereken az 50. alkotásuk volt a megalakulásuk óta. Nos, a történet és a film belopta magát a nézők szívébe, a 2010-es évek elején a kislányok többsége már nem hercegnő, akart lenni, hanem egy végtelen hosszú, szőke, varázserővel megáldott hajkoronával megáldott szépség. A film sikerének köszönhetően pedig egyre másra bukkantak fel a nők a világban, akik azon kezdtek versenyezni, kinek a leghosszabb a haja, ki lehet Aranyhaj élő mása.

Most egy hasonló nőről szólnak a hírek, rövidesen világszerte: a magyar Aranyhaj ráadásul már kislányként elkezdett őszülni!

via GIPHY

Hihetetlen történetről számol be egy külföldi ügynökség: egy 30 éves magyar nőről tettek közzé képeket, akit az igazi Aranyhajként mutatnak be. A beszámolójuk szerint Anna 13 éves korában kezdett el őszülni, azonban megtanulta elfogadni magát így is, sőt, a haját a térdéig meg is növesztette. Havonta csak egyszer mossa meg a haját, hetente csak egyszer fésülködik és elmondása szerint a másfél méteres hajkoronája megkönnyíi az életét vidéken. Ő ugyanis egy farmon gazdálkodik.

Már most komoly rajongótábora van a magyar Aranyhajnak! 

Így néz ki Anna, a magyar Aranyhaj - világhírű lett!
  • Anna, a magyar Aranyhaj
  • Anna, a magyar Aranyhaj
  • Anna, a magyar Aranyhaj
  • Anna, a magyar Aranyhaj
  • Anna, a magyar Aranyhaj
  • Anna, a magyar Aranyhaj

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra