Az esküvőn csókolta meg a menyasszonyát a férje, aki azonnal kidobta ezért - A rendőröket is riasztotta

A menyasszony úgy érezte, az újdonsült férje zaklatja őt. Riasztotta a rendőrséget és szakított. 

Nem mindennapi történet világít rá ismét: ahány ház, annyi szokás. Egy 23 éves lányt az esküvőjén közel 300 vendég előtt csókolta meg a nála 3 évvel idősebb férje. Kiderült, a férfi azért tette ezt, hogy megnyerjen egy fogadát, amit a barátaival kötött. A menyasszony bizalma viszont így rögtön odalett és kételyek merültek fel benne párja jellemével kapcsolatban - írja a Times of India. Az indiai esküvőknek a csók nem a része - különösen nem az idősebb rokonok és más vendégek előtt. Sőt, Indiában a nyilvános csókolózás is tabunak számít sokak számára.

A menyasszony elmondása szerint a férje már korábban is "illetlen módon" érintette őt meg. 

Fotó: 123rf.com-Illusztráció

A helyszínre riasztott rendőrség megpróbált közvetíteni a pár között, de a menyasszony kitartott a véleménye mellett. Ennek eredményeképpen a buli nagyon hamar véget ért. "Nem törődött az önbecsülésemmel, és több vendég előtt is rosszul viselkedett" - mondta a nő a Times of India szerint. "Hogyan fog viselkedni így a jövőben? Úgy döntöttem, hogy nem megyek vele" - magyarázta a döntését.

A rendőrség szerint a pár valójában már házasnak számít, hiszen mindez a ceremóniák után történt. Egyelőre várnak, hogyan alakulnak a dolgok. 

Címlapfotó: 123rf.com
 

24 óra