Videón a balhé: dekoltázsa miatt dobták ki az étteremből a modellt - A rajongók meg az étterem mellé álltak

Nagy port kavar egy influenszer videója a neten: a modell szexizmussal vádolja az étterem vezetőjét, a netezők meg őt ostorozzák.

Négy millió megtekintése van már a Tik-Tok-on a francia-lengyel származású modellnek, aki annak reményében töltötte fel a felvételt, hogy elújságolja a világnak, milyen aljas módon elbántak vele. Persze, érezheti így, azonban a jelek szerint szép számmal akadnak olyanok, akik meg egyetértenek az étterem vezetésével. Polska néhány barátjával szeretett volna beülni egy étterembe, de az ajtóig jutottak el. Egyikük azonban mindent rögzített...

Nos, még mielőtt a lány és társasága átléphetné az étterem küszöbét, egy férfi rohan eléjük és közli, nem mehetnek be így az vendéglátóhelyre. A felvételen látszik: a főhősünk egy rövid rózsaszín szoknyát és egy színben hozzá illő felsőt visel, utóbbiból majd kiesnek a keblei. "Tootatis barátnőmet és engem nem engedtek be ebbe az étterembe a dekoltázsunk miatt!" - mondja a felvételen a lány, egyértelművé téve a probléma alaptermészetét. 

Később kiderült: ez lett a veszte.

@polskababinks

Un décolté = pas de restaurants 😍

♬ son original - Polska

Amire a lány nem számított: a netezők többsége az étterem mellé állt. Míg a lány szexizmussal vádolta meg a férfit, aki kitessékelte őket, a Tik-Tok felhasználók szerint bizony, az embereknek be kell tartaniuk bizonyos normákat, ami az öltözködést illeti. És igenis, a vendéglátóhelyek tulajdonosai megválogathatják, kiket engednek be és kiket nem. Az étterem értékekése a botrány után 3 csillagról 4,5 csillagra ugrott a Google-ben.

Címlapfotó: Instagram/polskassoukali

24 óra