Megjósolta Erzsébet királynő halálát az új Baba Vanga - A listáján még egy név szerepel - Fotók

Alig három hete írtuk meg: egy 19 éves lány jóslatai kergetik őrületbe a világot. A lány 28 dolgot jövendölt meg 2022-re, Erzsébet királynő halála is a listán volt.

Augusztus közepén mutattuk be a lányt, akit a világ máris a több mint 20 éve elhunyt Baba Vanga-hoz hasonlít. A bolgár származású vak asszony, akinek a jóslata nem csak az élete során, a halálát követően is sorra válnak valóra. Nos, Hannah Carroll most ismét a címlapokon, az apropó pedig szomorú: az idei évre közzétett 28 jóslata közt ugyanis ott volt Erzsébet királynő halála is. Miután néhány napja Erzsébet királynő még személyesen találkozott az új brit miniszterelnökkel, csütörtökön valósággal sokkolta a világot a halálhíre.

De az új Baba Vanga egy másik híresség halálát is megjövendölte erre az évre!

Hannah Carroll az év eején egy 28 jóslatból álló listát tett közzé, amiből Erzsébet királynő halálával együtt már 11 valóra is vált. Sok közülük tipikusan a tizenévesek érdeklődési körébe tartozó téma. A lány például előre látta Harry Styles és Beyonce új albumát, és megjósolta Rihanna terhességét is. Nyolcadik jóslata néhány hete vált valóra azzal, hogy Pete Davidson és Kim Kardashian bejelentették szakításukat.

De döbbenetes dolgokat mondott még erre az évre: más híresség halálával is riogat!

Újabb sztár halálát jósolta meg - íme a lány 28 jóslata 2022-re!
  • Új Baba Vanga
  • Új Baba Vanga
  • Új Baba Vanga
  • Új Baba Vanga

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra