Mindenkit átvert? Élő Ken babát csinált magából a srác 17 évesen, friss képei meglepik a világot

Amióta Rodrigo Alves nőként éli az életét, megüresedett trónjáért ádáz harc folyik. Ez a fiatal fiú sokáig esélyes volt, de most sokan azt érzik, átverte őket.

Rodrigo Alvest az élő Ken babaként ismerte a világ, néhány éve aztán mindenkit meglepett: 2020 számára tényleg az újrakezdés éve lett, hisz beismerte, a lelke mélyén mindig nő volt, így nőként él tovább. A bejelentést tettek is követték, Ken baba Barbie jelmezbe bújt. A kockahasát és bicepszeit eltűntették, a szemét feljebb tették, a fogait ismét megújították és szilikonciciket is kapott. Majd elmondta, további műtétek is várnak rá. 

Az általa hagyott trónért azóta ádáz harc folyik, egy alig 19 éves fiú is bejelentkezett érte néhány éve.

via GIPHY

Alig két éve mutattuk be Felipe-t, aki már évek óta órákat töltött azzal, hogy Ken babaként mehessen iskolába. Mindezt azért, mert kora miatt sokáig csak álmodozhatott arról, hogy kés alá feküdjön. A fiatal srác hajnalban kelt, hogy sminkkel és egyéb trükökkel átalakuljon kedvencévé, de így is látványos eredményt tudott elérni. Az is kiszámolta, 150 millió forintnyi dollárra lesz majd szüksége ehhez, de egyelőre neki iskolába kell járnia, így máshogy kell megoldania, hogy kedvenc játékára hasonlítson. 

Aztán elrepült gyorsan egy bő év, Felipe képei most sokkolják a rajongóit. Vajon mindenkit átvert?

Élő Ken babaként ismerte meg a világ, a friss képein most sokan kiakadtak!
  • Élő Ken baba
  • Élő Ken baba
  • Élő Ken baba
  • Élő Ken baba

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra