Mekkora ötlet már: a hétgyermekes apuka forradalmi tetkót varratott - Videó

Hétgyermekes apaként érthető, ha nem tud mindig mindent észben tartani. De volt egy forradalmi ötlete, az egész világ fogja a fejét.

Közel százezer forintnak megfelelő fontot fizetett a tetkójáért az a hétgyermekes apa, akinek a története most futótűzként terjed a világban. Dean Mayhew sztoriját ráadásul nem ő, hanem a tetoválóművész osztotta meg, így az is kiderült, amikor a férfi megjelent nála a különös kéréssel, neki is megremegett a keze. Ugyanis nem nagyon hibázhatott ő sem, különben kudarcra lett volna ítélve minden.

Fotó: TikTok/astartattoos

Nos, az apuka korábban rendre elfelejtette magával vinni a Tesco klubkártyáját, ami miatt sok kedvezményről lemaradt. Így jött neki az ötlet, hogy a csuklójára tetováltatja a QR-kódját, így az mindig kéznél lesz. 200 fontot kellett fizetnie a tetoválóművésznek, akinek minden tudását össze kellett szednie, hiszen egy pixelnyit sem tévedhetett a bonyolult ábrát. Dan Rossetter a TikTok-on osztotta meg a felvételt az alkotásról.

Fotó: TikTok/astartattoos

A neheze csak ezek után jött, hiszen az apuka nem tudhatta, hogy a tetkója működni fog-e, ha a kasszánál megpróbálja lehúzni. Nos, az önkiszolgáló pénztárnál kudarcot vallott vele. A rendes pénztárnál azonban sikerrel járt. Így most már csak azért kell izgulnia, nehogy a kód megváltozzon, vagy a tesco kivezesse azt.

@astartattoos Would you tescos clubcard tattoo #tescosclubcard #tescos #uktattooartist #football #london #forfun #tattoos ♬ Massive - Drake

Címlapfotó: TikTok/astartattoos

24 óra